Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Actueel nieuws vanuit het Sportfondsenbad Beverwijk

Nieuw activiteitenrooster

BEVERWIJK - Per 1 oktober heeft het Sportfondsenbad Beverwijk een nieuw activiteitenrooster. We bieden nu nog meer Aqua Sport lessen aan. Dit betekent voor sommige activiteiten dat de tijden zijn veranderd, maar er zijn ook activiteiten uitgebreid. Het Aqua Vitaal gericht op bewegen voor de actieve senioren, bieden we voor iedereen, naast de normale toegangsprijs, gratis aan. Zes keer is er Aqua Vitaal, van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 9.30 uur en extra op maandag en donderdag tussen 11.15- en 11.45 uur lekker bewegen op muziek en je kunt hiervoor of daarna aansluiten bij het banenzwemmen tot 13.00 uur. Na al deze inspanning kan je heerlijk ontspannen met een kop koffie of thee, op het horecaterras van het zwembad,

Dinsdagochtend extra Hydrofit en Aqua jogging.Het ochtendprogramma is op dinsdag uitgebreid met Hydrofit om 10.30-11.15 uur en Aqua Jogging om 11.15-12.00 uur naast het banenzwemmen wat al om 09.30 uur begint tot 13.00 uur. Aqua Jogging is effectief en intensief. Wil je fitter worden? Beter in je vel zitten? Dan is Aqua Jogging echt iets voor jou! Met Aqua Jogging traint je al je spieren in het water. De lessen worden gegeven in diep water waardoor je beweegt zonder enige impact op je gewrichten en met een "wetbelt" om je middel is het net even makkelijker om de gevarieerde oefeningen uit te voeren. Kom Aqua jogging uit proberen.

Heb je wisselende diensten of geen tijd om iedere week op een vaste dag en tijd te komen zwemmen dan is dit Combi abonnement Aqua Sporten ideaal voor jou. Het is een 10 badenkaart die 20 weken geldig is en je kunt aan alle activiteiten meedoen. Waaronder Aqua Balans, Aqua Bootcamp, Aqua Extreem, Aqua Fit, Aqua Jogging, Aqua Spinning, Combifit, Hydrofit en trimzwemmen. Probeer zo uit wat het beste bij je past. Er is nu geen reden meer om niet te komen. Variatie en uitdaging genoeg, om te sporten in het water.

Overige activiteiten die we organiseren, naast de verschillende soorten zwemlessen voor alle leeftijden zijn zwangerschapszwemmen, ouder & kind zwemmen, dameszwemmen, zwemmen voor medische patiƫnten, zwemmen voor dames van alle nationaliteiten, (vroege vogels) banenzwemmen al om 07.00 uur op donderdag en vrijdag. Voor de kinderen organiseren we extra de Kinder Fun Dierendag op 6 oktober, discozwemmen op 19 oktober en niet te vergeten de mega Krokodil Stormbaan, deze ligt regelmatig tijdens recreatief zwemmen in het zwembad. Voor info: www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Je bent van harte welkom in het prachtige zwembad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk.