Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Private Lease maatwerk

HEEMSKERK - De Suzuki dealer aan de Rijksstraatweg 19 op de autoboulevard van Heemskerk pakt spectaculair uit. Wij spreken Sef Thissen en door een annulering van een grote order van meerdere Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140 PK 2WD Select in diverse metallic kleuren komen die helemaal rijklaar nu op € 25.500,- en dat is dan met een voordeel van meer als € 2.500,-.

Bij automobielbedrijf Klok & Thissen

Sef Thissen vertelt ook dat tegenwoordig het merendeel van de auto's die hij levert op basis van Private Lease gaan. Dit houdt in een vast bedrag per maand en het enige wat de klant dan nog betaalt is de benzine en de bekeuringen en ja je moet zelf de auto wassen.

Inruilauto

Met een inruilauto of aanbetaling of een combinatie hiervan van € 7.024,50 komt het leasebedrag nu in de actie op € 260,- per maand voor de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140 PK 2WD Select met metallic lak.

Geen truc

Sef Thissen geeft aan dat dit geen truc is maar een mogelijkheid die hij als Suzuki dealer op alle modellen toe kan passen. De Suzuki Celerio 1.0 Comfort en ook met metallic lak in de aanbieding komt dan in de private lease met een inruilauto of aanbetaling van € 3.349,50 op € 160,- per maand.

Informeren

Genoeg reden om een bezoek te brengen aan de Suzuki dealer om in de showroom vrijblijvend een offerte te laten maken en te informeren naar de voorwaarden en mogelijkheden want die zijn enorm. De beide ondernemers Jan Klok en Sef Thissen staan met hun team voor U klaar voor een eerlijke offerte bij een lekkere kop koffie of thee.