Op de foto (links) Mariella Tesselaar manager Vuurlinie Events en Bas de Jong bedrijfsleider Gasterij Vuurland en Vuurlinie Events.
Op de foto (links) Mariella Tesselaar manager Vuurlinie Events en Bas de Jong bedrijfsleider Gasterij Vuurland en Vuurlinie Events. (Foto: Aangeleverd)

Beverwijk is een theater rijker!

BEVERWIJK - Vanaf heden is er op de Noorderweg 13 in Beverwijk een heus theater aanwezig. Vuurlinie Events heeft zijn eigen theater onder de naam Theater Beverwijk. Een superleuk en toegankelijk theater waar de voorstellingen kleinschalig zijn, maar toch met 'grote' en aansprekende voorstellingen.

Bekende namen op het podium zoals Woezel & Pip en Fien & Teun

Zo staan er regelmatig landelijk bekende namen op het podium zoals Woezel & Pip, Fien & Teun, Thomas Trein, Nijntje en niet te vergeten Piet Diego met de Vet Coole Sintshow! Naast deze bekende namen ontwikkelt Theater Beverwijk ook zijn eigen voorstelling, zoals de inmiddels bekende Koning Kumba Show en met kerst een heuse "Home Alone" familie voorstelling.

In de agenda van Theater Beverwijk staat ongeveer 1x per maand een voorstelling. Het theater biedt plek voor zo'n 300 personen en is toegankelijk en misschien wel een beetje kneuterig te noemen. De toegangsprijzen zijn zeer aantrekkelijk. Het bijwonen van een show kost doorgaans tussen de €4,00 en €9,50, met een uitschieter van €16,50 voor de Vet Coole Sintshow maar die schijnt dan ook wel echt cool te zijn. Kinderen van 0 en 1 jaar zijn overigens gratis. Dat zijn nog eens leuke prijzen voor een uitje.
De optredens zijn professioneel evenals het geluid en licht. Echter zit men gewoon op een goede klapstoel en de kinderen op speciale kleurrijke kinderbankjes. Wat erg praktisch is dat je het bezoek altijd kan combineren met een lekkere lunch of diner bij Gasterij Vuurland. Dus je kan wel zeggen dat daar op de Noorderweg erg veel ontwikkelingen zijn.
Meer info en complete agenda kan men vinden op www.theaterbeverwijk.nl.