Alex.
Alex. (Foto: MARK ENGELEN)

De Alex Klaasen Revue – Showponies 2

BEVERWIJK - De Alex Klaasen Revue – Showponies was een ongekend succes, daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2. In deze voorstelling staat alles op zijn kop en barst los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt.

Het publiek gaat een avondlang genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een 'metoo' sitiatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie. De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag het publiek helemaal zelf bepalen. Het publiek is van harte welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die om zichzelf wil lachen. Voor iedereen die verrast wil worden en ook voor Johan Derksen.

Een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

Kaarten vanaf € 33,50 voor donderdag 17 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.