Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Nieuw in de regio: Voetbalacademie Krind!

BEVERWIJK - Voetballers die de baas zijn over de bal zijn vaak van grote waarde voor hun team. Bovendien maakt technische beheersing het spel nog leuker. Voetbalacademie Krind biedt extra techiektrainingen onder leiding van ervaren jeugd trainer Leroy Krind.

Trainingen gebaseerd op de Coerver-methode

Een voetballer die de bal onder controle heeft, beschikt over een goede basis om door te groeien. Techniektraining helpt om te leren passeren, de bal de juiste richting mee te geven en een tegenstander op het verkeerde been te zetten. De academie verzorgt voetbaltrainingen bestaande uit kwalitatief hoogwaardige trainingen gebaseerd op de Coerver-methode.

Ben jij dat talent dat zijn voetbalskills wilt verbeteren? Of vind je het gewoon leuk om te voetballen? Kom trainen bij Voetbalacademie Krind. Voetbalacademie Krind verzorgt activiteiten op elk niveau en voor elke leeftijd.

Het aanbod:Voetbalacademie de Try-outs starten op zondag 20 oktober t/m 17 november.Techniek bootcamp in de herfstvakantie 21+22 oktober van 09:00 tot 15:00 (opvang van 08:00 – 16:00). Prive training 1 op 1 sessie voor een optimaal resultaat. Info www.voetbalacademiekrind.nl. Voetbal Academie Krind is te gast bij voetbalclub DEM in Beverwijk.