Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Photobrandstore Heemskerk: 'Wij doen het!'

HEEMSKERK Fotografieliefhebbers opgelet! Na de succesvolle fotoavond in september, volgen er meer… Donderdagavond 24 oktober hebben we een fotoavond van 19:00 – 22:00 uur en vertellen we gratis in een presentatie hoe je de camera het beste kunt instellen om bijvoorbeeld het noorderlicht of in de avond te fotograferen. Wij hebben statieven, lenzen én camera's demonstratie klaar staan! Van premium compact tot full frame systeemcamera.

'In onze winkel doen we veel meer dan camera's verkopen'

Daarnaast hebben we op 9 november een reptielenshow in de winkel, en komen de thema's snelheid en (tele)macro aan bod. Uiteraard hebben we weer de beste aanbiedingen voor u klaarstaan en is dit een mooi moment, voor mensen die tussen verschillende camera's twijfelen, om de knoop door te hakken. Elke soort camera heeft zijn eigen kwaliteiten, en wij kunnen u laten zien én ervaren welke voor u de beste is.

Goede prijs

Naast onze goede prijs en uitleg krijgt u veel meer bij ons. Bij aankoop van een camera of objectief wordt u gratis Goldmember en krijgt u 5 jaar garantie, 3 gratis reiningingsbeurten, een jaar lang gratis foto's afdrukken en profiteert u van unieke deals.

In onze winkel doen we veel meer dan camera's verkopen, zo bent u ook van harte welkom om foto's af te drukken (tot wel 60x90cm in snelservice), een pasfoto of studiofoto te laten maken, een cursus of workshop te volgen of uw oude video's te laten digitaliseren.

Photobrandstore Heemskerk: ''Wíj doen het!'' Adres: Deutzstraat 12, 1961 NT Heemskerk. Telefoon: 0251 233 284.