Brilpoint in Beverwijk.
Brilpoint in Beverwijk. (Foto: Aangeleverd)

Feestje bij Brilpoint in Beverwijk

BEVERWIJK - Brilpoint viert een feestje op zaterdag 26 oktober aanstaande. Ze bestaan niet alleen 31 jaar maar zijn inmiddels alweer drie jaar gevestigd op het President Kennedyplein te Beverwijk, naast de hoofdingang van het winkelcentrum de Wijkerbaan. Brilpoint heeft een grote collectie monturen en zonnebrillen in diverse prijssegmenten en levert tevens alle soorten contactlenzen.

Zaak drie jaar op Pres. Kennedylaan

Om er een echt feestje van de maken zullen de leukste stylisten van Nederland, FRANK EN ROGIER, bekend van het tv-programma, PALEIS VOOR EEN PRIKKIE, aanwezig zijn om je te helpen bij het uitzoeken van je nieuwe bril. ''Uiteraard hebben wij een superleuke kortingsactie! Bij aanschaf van een enkelvoudige bril krijg je maar liefst €50,00 korting en bij een multifocale bril maar liefst €100,00 korting. Indien je aanvullend verzekerd bent, legt jouw zorgverzekeraar geld voor jou opzij, in dat geval vergoeden zij een deel of zelfs de gehele bril!'', aldus Brilpoint.

FRANK EN ROGIER aanwezig

Zo is jouw nieuwe bril goedkoper dan je denkt, zonde om dit voordeel te laten liggen, toch? Om het feest compleet te maken, mag je ook nog een gokje wagen op het RAD VAN FORTUIN voor SUPER leuke prijzen. FRANK en ROGIER zullen vanaf 13.00 uur aanwezig zijn om er een echt feestje van te maken. Tevens zijn ze vanaf 5 november weer te zien met het nieuwe vierde seizoen, PALEIS VOOR EEN PRIKKIE, bij SBS6 om 20.30 uur. Deze kortingsactie van Brilpoint in Beverwijk is geldig t/m 9 november 2019.

Brilpoint, Pres. Kennedyplein 7, 1945 SG Beverwijk, tel: 0251-295299, www.brilpoint.nl.