Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kopen of eerst verkopen?

REGIO - Snapt u de huidige woningmarkt nog? U wilt verhuizen, maar hoe is dat risicovrij te doen? Eerst verkopen maar een onzekerheid over een nieuwe woning, of eerst een nieuwe woning maar hoe zal de verkoop van uw huidige woning verlopen? Het is een vraag die veel consumenten bezighoudt.

Met vijf vestigingen in de regio Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest

Er is echter een oplossing. Consumenten kunnen vanaf nu kiezen voor Teer Zorgeloos. Het nieuwste woonproduct van Teer Makelaars. Teer Makelaars is hét makelaarskantoor van nu. Met 5 vestigingen in de regio Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest, waar zij zich onderscheiden door persoonlijke service en innovatie.

Teer Zorgeloos is nieuwste woonproduct

De medewerkers luisteren naar de wensen van de klanten en begrijpen waar consumenten behoefte aan hebben. Door de introductie van Teer Zorgeloos bieden zij consumenten een houvast in deze onstuimige woningmarkt en gaan zij samen met de klant aan de slag voor een succesvol ver- en aankooptraject.

Onderscheid door persoonlijke service en innovatie

Zonder zorgen. Want met Teer Zorgeloos verkoopt u uw huis, maar onder voorbehoud dat u eerst een nieuwe woning heeft gevonden! Met andere woorden, zodra u uw nieuwe droomhuis heeft gevonden, dan pas vindt de overdracht van uw huidige woning plaats. Hoe? Loop voor meer informatie eens binnen op een van de vestigingen van Teer of bel naar 0251-229225.