Het team van Brantjes Verzekeringen.
Het team van Brantjes Verzekeringen. (Foto: Aangeleverd)

Brantjes Verzekeringen gaat er voor!

HEEMSKERK - ''Graag stellen wij ons aan u voor. Met een klein team van ervaren adviseurs zijn wij gevestigd aan de Deutzstraat 37 in Heemskerk en bieden wij diverse verzekeringen voor particulieren. Dit kan zijn op het gebied van uw huis en inboedel, op het gebied van aansprakelijkheid en rechtsbijstand, maar ook voor uw auto, vakanties of bij gezinsuitbreiding. We doen dit al sinds 1968 naar volle tevredenheid van onze klanten.

Naast particuliere verzekeringen leveren wij ook maatwerk voor zakelijke verzekeringen. Denk hierbij aan een rechtsbijstandverzekering, autoverzekeringen voor bedrijven, inbraakverzekeringen voor ondernemers op een bedrijventerrein of een inventaris- en goederenverzekering.

Verzekeringsadvies

Wij vinden dat verzekeringsadvies vraagt om een laagdrempelige, persoonlijke service van een ervaren adviseur bij u uit de buurt. Doordat we in een klein team werken zijn de lijntjes kort en heeft u rechtstreeks contact met degene die met uw verzekeringszaken bezig is. Hierbij werken we snel, op een offerte hoeft u dus nooit lang te wachten.

Belang

Op vragen heeft u zo een antwoord én we weten de weg binnen de grotere verzekeringskantoren, zodat we ons ook daar kunnen inzetten voor uw belang. Heeft u interesse? We gaan graag voor u aan de slag.''

Kantoor

U kunt Brantjes Verzekeringen bereiken via telefoonnummer (0251) 23 11 11 of per e-mail: verzekeringen@brantjes.nl. ''Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Deutzstraat 37, de koffie staat klaar!'' Brantjes Verzekeringen, Deutzstraat 37, 1961 NS Heemskerk. Tel: 0251- 231111, verzekeringen@brantjes.nl