Van 5 tot en met 9 november opent Brantjes Fashion een echte pop-up store.
Van 5 tot en met 9 november opent Brantjes Fashion een echte pop-up store. (Foto: Aangeleverd)

Brantjes Fashion opent outlet pop-up store!

HEEMSKERK - Van 5 tot en met 9 november opent Brantjes Fashion een echte pop-up store. Pop-up stores zijn winkels die slechts een korte periode geopend zijn. ''Je vindt ze vaak in de grote steden en nu dus in ons eigen Heemskerk'', aldus Brantjes Fashion.

Van 5 tot en met 9 november in de Ruysdaelstraat 2

Deze pop-up store is een week lang een echte outlet. Je vindt er tal van spectaculaire koopjes van alle merken die bij Brantjes Fashion verkocht worden zoals Street One - Vero Moda - Vila - Object - Cecil - Pieces - LTB jeans - Transfer - Red Button - Loavies - NA-KD en nog veel meer.

Accessoires

''Naast kleding verkopen wij ook volop accessoires zoals riemen en kettingen. De Brantjes Fashion outlet vind je aan de Ruysdaelstraat 2 in Heemskerk. Dat is vlakbij onze zaak aan de Kerkweg 28 die ook komende week speciale tijdelijke aanbiedingen heeft op de nieuwe collectie'', aldus Brantjes Fashion.
''Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties, mode en trends? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws. Met veel plezier en vol enthousiasme staan wij dinsdag 5 november vanaf 10.00 voor je klaar om jou aan je leukste outlet outfit te helpen. Zien we je volgende week?''