De Sint is op 23 november op het Europaplein.
De Sint is op 23 november op het Europaplein. (Foto: Aangeleverd)

Sinterklaas en de kassabonactie op het Europaplein

HEEMSKERK - Zaterdag 23 november om 12.00 uur brengt Sinterklaas, vergezeld door zijn Pieten een bezoek aan het Europaplein. Vanaf 11.00 uur lopen er al diverse Pieten met hun heerlijke grappen en grollen het publiek te vermaken en pepernoten uit te delen. Om 11.45 uur start de Pietenband hun super leuke repertoire van Sinterklaasliedjes.

Wil je geschminkt worden door de dames van de "schminkkoffer"? Dat kan tussen 11.00 – 15.00 uur. Ook is er DJ Martin die gezellige Sinterklaasliedjes draait in de Europassage. Doe je mee met de kleurplatenactie? Deze liggen bij diverse winkels voor jullie klaar. Voor iedereen tot 8 jaar die de kleurplaat ingekleurd inlevert bij Toman Optiek is er een leuk presentje!

Wijkwinkel Thuis in Oosterwijk op het Europaplein organiseert een ludieke fotoactie. Toveren met foto's is een unieke vorm van kinderentertainment met blijvend aandenken. Je gaat voor een groen scherm staan, een zogenaamd greenscreen, de fotograaf drukt af en dan….begint de magie! Op de foto die uit de printer rolt sta je ineens op de pakjesboot naast Sinterklaas of op het dak bij Piet! Hoe leuk is dat? Tegen een kleine vergoeding kan ieder kind hier tussen 11.00 – 15.00 uur op de foto gezet worden.

De voor velen bekende EUROPAPLEIN KASSABONACTIE gaat op 22 november van start. Zet uw naam en telefoonnummer (liefst mobiel) op de achterkant van uw aankoopbon/kassabon of pinbon en deponeer hem in een van de rode tonnen die bij de volgende winkels staan: Van den Brug visspecialist, Toman Optiek en Deen Supermarkt . U mag zo vaak meedoen als u wilt.

AANKOPEN IS SLIM KOPEN op het Europaplein, want u maakt t/m dinsdag 31 december kans dat u uw aankoopbedrag (met een max. van €250,--)terug krijgt in de vorm van waardebonnen. Deze zijn te besteden op het Europaplein. Let op de vignetjes op de deuren van de deelnemende winkels op het Europaplein.

De trekkingsuitslag van de KASSABONACTIE is vanaf half januari 2020 in winkelcentrum Europaplein, op de website en via Facebook te bekijken. Tevens wordt er een winnaar/winnares getrokken die 1 (een) minuut gratis mag winkelen bij supermarkt Deen Europassage. Kijk op de website www.europapleinheemskerk.nl en op de raampostertjes bij de deelnemende winkeliers voor de volledige informatie en volg het Europaplein op Facebook.

EUROPAPLEIN ALTIJD IN BEWEGING!

Afbeelding