Het is weer tijd voor de jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest.
Het is weer tijd voor de jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest. (Foto: Aangeleverd)

Jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest

UITGEEST - Het is weer tijd voor de jaarlijkse winterbeurt bij Fietsshop Uitgeest. Laat uw fiets geheel nazien voor een aantrekkelijke prijs, zodat u probleemloos kunt blijven fietsen. Uw fiets heeft u supersnel weer terug.

''Wij werken zonder afspraak en als u uw fiets voor 10.00 uur 's ochtends brengt, heeft u deze de zelfde dag weer terug. Kunt u echt niet zonder fiets dan hebben gratis leenfietsen ter beschikking van Trek en Union'', aldus Fietsshop Uitgeest.

En als u uw fiets in december brengt, kunt u uw kassabon natuurlijk ook gebruiken voor de OVU kassabonnenactie en kans maken op mooie prijzen. ''Nieuw in onze winkel is een collectie van stoere Union fietsen. Union maakt robuuste stadsfietsen voor dagelijks gebruik.''

Transportfietsen

Uiteenlopend van transportfietsen met voordrager tot een allround e-bike met Bosch ondersteuning. En dat met een gunstige prijsstelling.

Drie versnellingen

Een Union Curb stadsfiets met drie versnellingen is er al voor € 499,- en de E-Curb e-bike al voor € 1.299,-

Samen met Schwalbe verzamelen wij alle binnenbanden in. Niet alleen die wij zelf vervangen, maar kunt u ook uw oude binnenband bij ons inleveren. Schwalbe zorgt er voor dat dat de banden worden gerecycled en weer als grondstof voor nieuwe binnenbanden wordt gebruikt.