De actie is vol hyacinten.
De actie is vol hyacinten. (Foto: Aangeleverd)

Jaarlijkse Hyacintenactie van 'Soli'

IJMOND - Op zaterdag 7 december, van 9.30 tot 16.00 komen de leden van muziekvereniging Soli huis aan huis bij de bewoners van de gemeente Velsen met potjes hyacinten om te verkopen ten behoeve van hun vereniging.

Op zaterdag 7 december huis aan huis

Sinds jaar en dag is het een terugkerende traditie om in december langs de deuren te gaan met potjes hyacintenbollen. Van jong tot oud, iedereen helpt mee om zo extra geld voor de vereniging in te zamelen. De opbrengst van deze hyacintenactie wordt besteed aan instrumenten, bladmuziek, uniformen en jeugdopleidingen.

Opbrengst wordt besteed aan instrumenten en opleidingen

Door hyacinten te kopen, draagt u bij aan het in stand houden van een actieve muziekvereniging en steunt u daarbij de lokale cultuur van de gemeente Velsen. Bovendien heeft u met de hyacint, rond de kerstdagen een heerlijk geurende bloem in huis.

U kunt Soli zaterdag 7 december tussen half tien en vier uur verwachten. Een bakje met 3 hyacinten kost nog steeds slechts € 2,50. Muziekvereniging Soli heeft een kleine 200 leden, bestaat uit drie verschillende orkesten, meerdere opleidingsgroepen, slagwerkers en een Twirlteam. Zie ook op www.soli.nl.

Het logo van Soli.