Niet Te Boeken.
Niet Te Boeken. (Foto: Aangeleverd)

'Niet Te Boeken' in Camille

BEVERWIJK - Zondag 1 december treedt vanaf 15.00 uur de formatie 'Niet Te Boeken' op in Café Camille in Beverwijk. De entree is gratis.

Zondag 1 december vanaf 15.00 uur

Niet te boeken maakt lekkere muziek: van Rockabilly tot Disco...Van Tranentrekker tot Uit Je Dak Plaat...Altijd origineel, altijd verrassend. Altijd al willen weten hoe "Alles kan een mens gelukkig maken" klinkt op de muziek van "Play that Funky Music"? De band 'Niet Te Boeken' staat voor plezier in de muziek.

Eigentijdse wijze

Vijf muzikanten spelen afwisselende covers op geheel eigentijdse wijze. De nadruk ligt op, in het Nederlands vertaalde, swingende hits met zo nu en dan een Nederlandse meezinger. Variatie genoeg, voor jong en oud.

De naam van de band verdient enige uitleg…Alle bandleden hebben een hectische baan en druk sociaal leven, maar de liefde voor de muziek zorgt ervoor dat we toch regelmatig muziek maken. Natuurlijk in de vaste oefenruimte, maar ook met optredens, bij voorkeur op jolige gelegenheden.

In de periode van drukte hebben we een aantal maal NEE moeten zeggen tegen verzoeken om op te treden. Toen is de naam "Niet Te Boeken" ontstaan.