Het team van Rinus de Ruyter Bloemisten presenteert unieke kerstcreaties.
Het team van Rinus de Ruyter Bloemisten presenteert unieke kerstcreaties. (Foto: Aangeleverd)

Kerstshow bij Rinus de Ruyter Bloemisten

HEEMSKERK - Op 8 december presenteert het team van Rinus de Ruyter Bloemisten hun kerstwinkel met unieke kerstcreaties , die door hen zelf met veel passie zijn gemaakt. Ook in de ruime plantenkas is een warme kerstsfeer te bewonderen met o.a. allerlei Orchideeen, Amarillen, Helleborus en planten, die echt de kerstsfeer verhogen.

Op zondag 8 december in hun kerstwinkel

Al vanaf 11.00 uur kunt u dit jaar sfeer komen proeven, onder het genot van koffie & thee van "GEBRAND OP SMAAK " tot 16. 00 uur. Als vanouds speelt Andre Uigeest vanaf 13.00 uur mooie kerstmuziek.

Kerstkleuren

De kerstkleuren zijn dit jaar heel divers. De etalage is flitsend groen, goud en rose, terwijl de klassieke wit-rood en goud tinten, ook ruimschoots aanwezig zijn.

Engeltjes

Engeltjes in alle maten en ook decoratieve kerstboompjes van allerlei materialen...Nou ja teveel ! Het beste is , dat u zelf even komt kijken.

Een prachtige winkel om alvast in de kerstsfeer te komen en leuke kadootjes te scoren. Graag tot ziens bij: Rinus de Ruyter Bloemisten, Jan Ligthartstraat 67 te Heemskerk. (Zie ook de Facebookpagina van Rinus de Ruyter Bloemisten).