Denk je aan de feestdagen, dan denk je aan oliebollen.
Denk je aan de feestdagen, dan denk je aan oliebollen. (Foto: Aangeleverd)

Het is weer oliebollentijd…

HEEMSKERK - Denk je aan de feestdagen, dan denk je aan oliebollen. Ze zijn onmisbaar in deze tijd van het jaar en ze zijn weer volop verkrijgbaar bij Gebakkraam Kerkplein. En natuurlijk is Wendy Sangers, al meer dan twintig jaar het gezicht van de zaak, ook nu weer van de partij om een zeer gevarieerd assortiment aan te bieden. Enkele specialiteiten, die vorig jaar voor het eerst werden geïntroduceerd, zijn dit jaar wegens groot succes wederom verkrijgbaar.

Dat geldt bijvoorbeeld voor de tompoucebollen en de bollen met een vulling van Nutella. Deze nieuwe aanwinsten bleken vorig jaar goed aan te slaan bij het publiek en hebben inmiddels een vaste plek gekregen in het assortiment. Ook de appelbeignets en de appelbanaanbollen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de gebakkraam, evenals de ouderwetse appelflappen, die deze maand ook weer verkrijgbaar zijn. Liever een 'gewone' oliebol? Dat kan natuurlijk ook. Ze zijn er met en zonder rozijnen.

Voor de mensen die last hebben van lactose-intolerantie of allergie voor kippeneieren is het goed om te weten dat aan de oliebollen geen melk en geen ei wordt toegevoegd. Lekker onbezorgd genieten dus van dagelijks vers gebakken oliebollen. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Alle prijzen zijn dit jaar gelijk gebleven aan die van vorig jaar.

Volg de pagina 'Gebakkraam Kerkplein Heemskerk' voor het laatste nieuws en leuke winacties. Binnenkort wordt via deze pagina ook weer aandacht besteed aan de jaarlijkse sponsoractie voor bejaardenhuizen en jeugdinstellingen. Gebakkraam Kerkplein sponsort jaarlijks maar liefst duizend oliebollen voor dit doel. De kraam is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.