Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Tien nieuwe appartementen op de Breestraat in Beverwijk

BEVERWIJK - Zoek je een woning van rond de 70 vierkante meter of ga je liever richting de 90? Een bescheiden knus balkon of een riant terras? Of allebei? Op de eerste, tweede of derde verdieping? Met uitzicht op de Breestraat, waar veel reuring is, of juist op het rustiger Koningshof? De keuze is reuze bij dit fraaie nieuwbouwcomplex in hartje centrum Beverwijk.

Breezicht: compact, comfortabel en super centraal

Centraler dan deze locatie aan de Breestraat kan haast niet. Winkels, speciaalzaken, restaurants, cafés, bus- en treinstation, bibliotheek, theater, je vindt het allemaal op loopafstand. En wie verderop wil, zit binnen luttele minuten met de auto op de snelweg. Groot voordeel van deze locatie is ook de nabijheid van het strand en de duinen. Kwartiertje fietsen en je bent er.

Beverwijk mag zich gelukkig prijzen met dit project dat twee winkelruimten op de begane grond telt, acht appartementen aan de Breestraatkant en twee woningen plus twee werkunits aan de achterzijde van het complex. Er is namelijk vrijwel overal in Nederland een schreeuwende behoefte aan moderne betaalbare woningen voor met name starters. Zij krijgen hier alle kansen!

Winkels, speciaalzaken, restaurants, cafés, bus- en treinstation, bibliotheek, theater: je vindt het allemaal op loopafstand

Dat wordt een luxe start, want de ontwikkelaar van dit complex kiest voor gedegen materialen. Geen bouwmarktkranen of tweederangs sanitair en kunststof kozijnen, o nee.

Merken

Beproefde merken en materialen die hun diensten al sinds jaar en dag hebben bewezen, mooie hardhouten kozijnen en deuren, inbraakpreventief hang- en sluitwerk, mechanische ventilatie in alle leefruimten, gespoten plafonds, comfortabele vloerverwarming: nergens wordt op bezuinigd. Dat alles is natuurlijk niet alleen voor starters plezierig, ook voor ouderen is het ideaal. Zeker omdat het complex is voorzien van een lift.

Verkoopmanifestatie: donderdag 12 december van 18.00 – 20.00 uur, locatie: Teer Makelaars Beverwijk, Breestraat 95, 0251-229225. www.breezichtbeverwijk.nl

Afbeelding