Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Vuurwerk-beverwijk.nl breidt eigen import collectie uit

BEVERWIJK - Na het enorme succes van de Wijkse Waaier is er dit jaar een nieuw product aan de eigen import collectie van Vuurwerk-Beverwijk toegevoegd. Heemskerk's Hoogtepunt is ontworpen met een knipoog naar trotse geuzennaam van de Heemskerkers. De ezel op het label van de 500 grams cake is niet te missen. Eigen import, dus gegarandeerd de aller-laagste prijs van Nederland! Elders betaal je als snel €30 voor een maximaal gevulde 25 shots cake. Bij Vuurwerk-Beverwijk slechts €16.50. Dat is niet enige nieuws. Ook de Wijkse Waaier is verbeterd en in een nieuw jasje gestoken. De Wijkse Waaier 2.0 is nu nog indrukwekkender door de toevoeging van blauwe tips aan het eind van de crackling. Wat niet is veranderd is de prijs. Die is nog steeds lekker laag! En wees niet bang dat deze superaanbiedingen uitverkocht raken! Deze zijn megagroot ingekocht en daarom kunnen wij dit voordeel direct doorgeven.

Naast de uitbreiding van de eigen lijn hebben wij nog drie primeurs. Drie nieuwe merken treden toe tot de Nederlandse markt en uiteraard waren wij er als de kippen bij! De kenners zullen hun vuurwerkhart sneller voelen kloppen als zij horen dat het Poolse merk Funke nu ook verkrijgbaar is bij Vuurwerk-Beverwijk. Hetzelfde geldt voor de harde knallen van het Poolse merk DumBum en de exclusieve effecten die in de Belgische producten van Luypaers worden gebruikt. Dus nog meer redenen om dit jaar je vuurwerk weer bij Vuurwerk-Beverwijk te kopen!

Like vuurwerk-beverwijk.nl op Facebook en blijf op de hoogte van al het nieuws en vette winacties! Bestellen kan nu al: www.vuurwerk-beverwijk.nl. De voordelen van vuurwerk kopen bij Vuurwerk-beverwijk: topproducten tegen weggeefprijzen; het meeste gratis vuurwerk; zien wat je koopt - geen verassingen; compound cakeboxen specialist, al vanaf €35; 500-Gram cakes al vanaf €16,50; eigen import & constante aanvoer.

Afbeelding