Marco en Margot van der Meijden.
Marco en Margot van der Meijden. (Foto: Marco van der Meijden)

Nieuwe gezichten, dezelfde kwaliteit

CASTRICUM - Eind vorig jaar hadden Marco en Margot van der Meijden de mogelijkheid om de woning van Johan en Ida Bakker te kopen en zich samen met hun drie kinderen te vestigen aan de Dorpsstraat in het mooie Castricum.

De "Snoepwinkel voor Kunstenaars - Bij Bakker", ook gevestigd in het pand, is gebleven en wordt nog steeds vol enthousiasme gerund door Simone en Ida. Erg leuk om zo'n populaire winkel voor kunstenaars en creatievelingen als buren te hebben.
Het pensioen van Johan Bakker betekende in eerste instantie ook het einde van de jaarlijkse vuurwerk verkoop aan de Dorpsstraat 102, al meer dan 30 jaar een begrip in Castricum. Maar Marco en Margot hebben het stokje (of beter gezegd de vuurpijlen!) vol enthousiasme overgenomen.

Wegwijs te raken

Vorig jaar nog samen met Johan en Ida om wegwijs te raken in "vuurwerkland", vanaf dit jaar op eigen kracht onder de naam Waakvlam.
U kunt dus nog steeds uw vuurwerk op uw vertrouwde adres halen, naast de winkel in de "Vuurwerksteeg". Online zijn ze uiteraard ook te vinden onder https://waakvlam.vuurwerkexpert.nl.
Waakvlam staat samen met zijn toeleveranciers voor veilig en milieubewust vuurwerk.

Alle opleidingen

Marco en Margot hebben inmiddels alle opleidingen, inspecties, keuringen en certificaties achter de rug en hebben er zin in!
En omdat veiligheid uiteraard voorop staat, krijgt iedere klant bij een bestelling zowel een aansteeklont als veiligheidsbril cadeau. Voor iedereen een hele veilige & kleurrijke jaarwisseling en graag tot ziens aan de Dorpsstraat 102!