Hans Schram (rechts) met zijn zoon Milan.
Hans Schram (rechts) met zijn zoon Milan. (Foto:Aangeleverd)

Bestel uw vuurwerk bij Vuurwerkspektakel.nl

CASTRICUM - De voorbereiding van het vuurwerk bij Hans Schram van VUURWERKSPEKTAKEL.NL aan de Overtoom 7 te Castricum zijn in volle gang. De spandoeken zijn geplaatst , shop wordt ingericht en de vragen worden goed en vakkundig beantwoord. (info@schrambouw.nl). De site is alweer twee weken open en de bestellingen komen alweer binnen.

''Alle producten zijn te bekijken op onze site die vol zit met prachtig grondvuurwerk, knalvuurwerk, pijlen , potten en compounds. Deze laatste zijn dit jaar al doorverbonden dus u hoeft maar 1x aan te steken voor een complete vuurwerkshow. Wat ik ook al meer hoor is dat buren en vrienden gezamenlijk vuurwerk inkopen'', aldus Hans Schram.

Drukker

Het lijkt ieder jaar ook drukker te worden op de site en in de winkel van Hans Schram aan de Overtoom 7. Ook Klanten van ver buiten Castricum komen naar ons voor Vuurwerk. En dat worden er ieder jaar meer, zegt Schram zelf. ''We hebben prachtig Vuurwerk, al 3 jaar op rij als het mooiste Vuurwerk van Nederland gekroond van het Label Rubro. Wij zijn ook de goedkoopste! Wat dacht u van thunderking jumbobox 80 stuks voor €.24,50, nergens goedkoper. Volgens Schram's zoon Milan de hardste. Volgend jaar mogen deze niet meer, dus profiteer er nu nog van.

Op de site

''Ook doen we op de site natuurlijk weer aan gratis vuurwerk bij een bedrag boven de 40 euro, uitgezonderd de actieartikelen en geven wij een gratis vuurwerkbril en aansteeklont bij uw bestelling. Dat is dit jaar verplicht, maar wij doen dit al jaren. Dus bestel op tijd op Vuurwerkspektakel.nl. Diverse producten zoals de geweldige compoundboxen gaan al erg hard en zijn zeer geliefd. Ook kunt u er voor kiezen om ons tijdens de verkoopdagen gezellig een bezoekje te brengen.Wij zijn er op zaterdag 28 december van 8.00 tot 21.00 uur, maandag 30 december van 8.00 tot 21.00 uur en dinsdag 31 december van 8.00 tot 18.00 uur. Op zondag is het landelijk verboden om vuurwerk te verkopen dus zal onze shop gesloten zijn.''

Parkeren

Parkeren kunt u het best onder de Aldi (bakkerspleintje)ingang Torenstraat. of Verlegde Overtoom tegenover de Kern.

''Wij dragen eventueel de bestelling op verzoek naar uw auto. Of boven de 400 euro gratis bezorgd thuis. Geef wel aan op info@schrambouw.nl. Graag zien wij u eind van dit jaar om deze mooie traditie van veilig vuurwerk afsteken in ere te behouden'', aldus HET VUURWERKSPEKTAKELTEAM Overtoom 7 te Castricum (achter slagerij v/d Meer).