Het team van Juwelier Weijer.
Het team van Juwelier Weijer. (Foto: Aangeleverd)

Voor de mooiste sieraden naar Juwelier Weijer

BEVERWIJK - Kerst, de mooiste en gezelligste tijd van het jaar! Dit vier je natuurlijk met een mooi cadeau, voor jezelf óf een ander. Juwelier Weijer heeft volop keus in originele cadeaus die stuk voor stuk prachtig worden ingepakt. Alle collecties zijn rijkelijk aangevuld waaronder de gouden briljant collectie van Pas Diamonds.

Door het gebruik van top kwaliteit briljant in de collectie stralen de juwelen een exclusiviteit uit die heden ten dagen nog maar zelden gezien wordt.

Ook is de SEIKO collectie zeer uitgebreid met het nieuwste Prospex horloges voor elke sportieve uitdaging en de nieuwe SEIKO 5 collectie.

Sporthorloges

Het ontwerp is op één van SEIKO's geliefde automatische sporthorloges, de SEIKO sportmatic 5, uit de jaren 60 geïnspireerd welke al meer dan 50 jaar synoniem staat voor geweldige betrouwbaar- en duurzaamheid voor een prijs (vanaf €280,-) die liefhebbers van mechanische horloges wereldwijd erg aanspreekt.

Verrijkt

De HUGO BOSS horloge collectie is verrijkt met mooie, originele en speciale dameshorloges en de schitterende SWAROVSKI collectie staat te stralen in de vitrine. Kortom, neem de tijd om te kijken wat bij je past, laat je inspireren en adviseren door de enthousiaste en deskundige medewerkers van Juwelier Weijer.

Uitgebreid collectie

Een uitgebreid collectie overzicht is te zien op www.juwelierweijer.nl, hier staan tevens ook de aangepaste openingstijden voor de feestdagen op.

Juwelier Weijer, (winkelcentrum) Beverhof 29, 1941 EC Beverwijk, telnr. 0251-225110.