Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kinder Fun Dag "Winterspelen" in Sportfondsenbad Beverwijk

BEVERWIJK - Op zondag 29 december is er een coole Kinder Fun Dag in het Sportfondsenbad Beverwijk met het thema "Winterspelen". Van 09.00 – 13 .00 uur zijn er allerlei winterse activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Voor ouders met baby en peuters is het warme instructiebad geopend. Hier ligt spelmateriaal in voor deze allerkleinste zwemmertjes.

Op zondag 29 december alle kinderen welkom

Alle kinderen kunnen op ieder gewenst moment binnen komen en zelf bepalen aan welke spelletjes ze mee willen doen. Durf jij in de speciale attractie, de Aquaroller of in de Aqua bubbel waarmee je "over het (ijs) water kan lopen?''

Armspieren

Of laten zien dat je sterk bent in je armspieren bij het IJspegel hangen aan de hoge duikplank, sneeuwballen gooien. wak duiken, lopen en springen als een pinguïn en nog veel meer spelletjes.. Ook de Mega Run Krokodillen Stormbaan wordt opgeblazen.
Heb je nog geen zwemdiploma, dan kunnen deze kinderen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes. De kosten voor deze Kinder Fun Dag zijn maar € 4,20 per persoon (ook voor kinderen die in het bezit zijn van een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk).

In de rij staan

Voorkom in de rij staan en koop het entreebewijs in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad.
''We maken er samen een super coole dag van! Het winterse team van het Sportfondsenbad Beverwijk heeft er zin in. Jij komt toch ook samen met je vriendje of vriendinnetje?'', aldus het Sportfondsenbad
.