Kom uit de Kast hobbymarkt

WESTERLAND - In Dorpshuis 't Skrale End vindt zondag 3 maart een hobbymarkt plaats voor iedereen met een grappige, verrassende, leuke, fantastische, spannende of interessante hobby. De hobbymarkt is van 10.00 tot 16.00 uur in de opgeknapte gymzaal en de vernieuwde toko van Dorpshuis 't Skrale End aan Westerlanderweg 61 in Westerland. Entree is gratis.

Uit de hand

Veel hobbyisten zullen het wel herkennen; een hobby die een beetje uit de hand is gelopen en langzamerhand staat het hele huis er vol mee. Op zolder, in de kelder, onder de trap en in de kast. Overal staat wat en het overzicht is dan soms een beetje zoek.

Hobbymarkt

De Stichting Dorpshuizen Westerland roept hobbyisten daarom op om uit de kast te komen met alle hobbyspulletjes en deze te presenteren aan een groter publiek tijdens een hobbymarkt.

Enthousiast

Tijdens deze markt kunnen hobbyisten de bezoekers niet alleen kennis laten maken met hun hobby, maar ook producten verkopen. En natuurlijk is er volop de gelegenheid om iets te vertellen over de eigen hobby of zelfs een workshop te geven waarmee je anderen ook enthousiast kunt maken voor juist jouw hobby.

Neem voor meer informatie over de hobbymarkt en voor deelname aan de markt contact op met de beheerder van Dorpshuis 't Skrale End: Marga Jonas-Smit, tel.06-41481278 of via e-mail: stevejonas@quicknet.nl.

Een plekje huren op de hobbymarkt is nog mogelijk. Men krijgt dan de beschikking over een tafel van 200 x 80 centimeter. Maar wees er snel bij, want op is op.