Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Verkoop 2e fase Waterveld start

SCHAGEN - De verkoop van de 2e fase om nieuwbouwplan Waterveld gaat dinsdag 5 maart van start in Schagen. Deze fase gaat, na het grote succes van de 1e fase, versneld in de verkoop. Deze fase bestaat uit totaal uit 43 woningen en 3 kavels. Opvallend is de grote diversiteit aan woningen.Twee architectenbureaus, te weten Blauw en Faro, zijn verantwoordelijk voor de ontwerpen en kleurstellingen. In het verleden zijn veel woningen ontworpen in de zogenaamde 'Jaren 30-stijl'. Over het algemeen kenmerken deze woningen zich in een sobere uitstraling. Hier wilde men voor deze wijk van af stappen.

De 2e fase bestaat uit: 26 rijwoningen, prijzen vanaf € 255.000,-- VON, 12 twee-onder één kapwoningen, prijzen vanaf € 378.000,-- VON, 5 vrijstaande woningen, prijzen vanaf € 495.000,-- VON, 3 kavels oppervlakten vanaf ca. 329 tot 501 m², prijzen vanaf € 180.000,-- V.O.N.

Grote diversiteit

Opvallend is de grote diversiteit aan type woningen en de onderlinge verschillen. Stuk voor stuk allemaal zeer ruime woningen maar die zich onderling weer allemaal onderscheiden door ontwerp en kleur. Meer dan 20 verschillende types, waardoor er echt wat te kiezen valt.

De ligging van Waterveld is landelijk en centraal tegelijk. Landelijk, aan de rand van Schagen, centraal ten opzicht van het gezellige centrum, uitstekende voorzieningen en openbaar vervoer (onder andere NS-station). De wijk kenmerkt zich door een losse bebouwing met veel kleur, groen en voor de meeste woningen wonen aan het water.

De verkoopmanifestatie vindt dinsdag 5 maart plaats in Slot Hotel Schagen van 18.30 tot 20.00 uur. Vanaf deze avond is alle informatie beschikbaar. Aanvullende informatie is te vinden op www.schagennesnoord.nl