Open dag Podo Plaza Schagen

SCHAGEN - Podo Plaza Schagen houdt zaterdag 9 maart een open dag van 10.00 tot 14.00 uur aan Zijperweg 7a in Schagen. Voor de eerste vijfentwintig bezoekers die een afspraak maken staat een goodie bag klaar!

Een mens loopt in zijn leven gemiddeld 100.000 kilometer. Zonder voetproblemen- en/of problemen in de benen gaat dat fluitend, maar met klachten is iedere stap een inspanning die vaak niet pijnvrij is. Klachten in voeten, enkels, knieƫn, heupen en rug die veroorzaakt worden door een afwijkende stand van het lichaam? Dan kunnen de fysiotherapeuten Shirley en Dirk van Fysio Plaza of podoposturaal therapeut Willem iets betekenen.

Medisch/ Oncologisch pedicure, Annemarie Pannekeet behandelt alle nagel en voetproblemen zoals eelt- en likdoornvorming en ingroeiende nagels. Klachten aan voeten welke aangeboren zijn, door een trauma zijn ontstaan of door een (chronische) ziekte? Dan kan orthopedisch schoenmaker Oosterbaan Orthopedie iets betekenen.

Altijd al mooie en verzorgde handen of voeten willen hebben, dan kan men bij Nathalia terecht die met Russische precisie werkt. Voor veel mensen is permanente make-up de ideale oplossing. Heeft men hele lichte wimpers of hebben de wenkbrauwen wat meer accent nodig? Dan kan Simone adviseren en een demonstratie geven.

Podo Plaza Schagen is te vinden aan Zijperweg 7A in Schagen, tel. 0224-213040. Zie ook: www.podoplazaschagen.nl