Bezoek vrijdag 8 en zaterdag 9 maart  het Schmalz Trouw Event.
Bezoek vrijdag 8 en zaterdag 9 maart het Schmalz Trouw Event. (Foto: aangeleverd)

'Say Yes To The Suit'

SCHAGEN - Aanstaande bruidegommen opgelet! De grote dag nadert snel en deze speciale dag kan een hoop inspiratie, voorbereiding en expertise vragen om het perfecte kostuum te vinden voor bruidegom, vaders, broers, vrienden en getuigen. Bezoek daarom het Schmalz Trouw Event op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart voor de begeleiding naar het ultieme trouwkostuum.

Stijlvol en relaxed

Tijdens het jawoord zal niet alleen de bruid er op haar mooist uit willen zien, maar ook de bruidegom wil piekfijn voor het altaar verschijnen. Een kostuum volledig op maat gemaakt zal ervoor zorgen dat de bruidegom en zijn aanhang er op deze dag niet alleen stijlvol uit zal zien, maar zich ook relaxed zal voelen.

De bruidswereld is tot nu toe wellicht een ver-van-je-bed-show geweest maar nu het moment suprême is gekomen, is het belangrijk om te weten welke keuzes en mogelijkheden er zijn. En dat zijn er velen! Denk bijvoorbeeld aan de verschillende stoffen en modellen die voorhanden zijn. En als men het nog persoonlijker wil maken, dan kan men er voor kiezen om de initialen en de datum in het pak te verwerken.

Een event speciaal gericht op de man en zijn grote dag zal uitkomst bieden bij het selecteren van het kostuum en tevens zorgen voor een ontspannen aanloop naar de ceremonie. De belangrijkste dag van het leven, laat Schmalz Mannenmode dan raad geven!

Schmalz Mannenmode is te vinden aan Gedempte Gracht 29 in Schagen, tel. 0224 – 212228.