Chris Mastemaker van LOUWMAN Schagen.
Chris Mastemaker van LOUWMAN Schagen. (Foto: aangeleverd)

Bedrijfswagenbeurs LOUWMAN Schagen

SCHAGEN - Aan het zoeken naar een nieuwe bedrijfswagen? Ga dan naar de bedrijfswagenbeurs van Chris Mastemaker. Deze speciale Toyota bedrijfswagenbeurs is opgezet om alle mogelijkheden te kunnen presenteren: "Bij alle beroepen heb je speciale gereedschappen benodigd. Zo is ook een bedrijfswagen in enorm veel mogelijkheden te verkrijgen. Speciaal voor deze beurs heb ik alle mogelijke varianten van de Toyota PROACE naar onze showroom gehaald om te kunnen tonen", aldus Chris Mastemaker de Bedrijfswagenspecialist bij LOUWMAN Schagen.

Voor elke klus is er een uitvoering beschikbaar: Hovenier, Aannemer, Schilder, Installateur, Gekoeld transport en Dubbele Cabine uitvoeringen. Er is zelfs van de PROACE een taxi uitvoering die naar Schagen komt. "Voor taxi's is het dit jaar helemaal speciaal, er is geen enkele andere bedrijfswagen die aan alle nieuwe milieunormen voldoet die dit jaar nog geleverd kan worden. In de belastingregels van de taxibranche verandert er straks namelijk heel veel, waardoor die volgend jaar al snel € 10.000 per auto duurder zijn."

Natuurlijk zijn ook de Hilux en Landcruiser van de partij. Deze alleskunners zijn al ruim 50 jaar de belangrijkste pijlers van Toyota op het gebied van werkpaarden. Deze mogen 3.500 kilogram trekken en ze staan bekend om hun betrouwbaarheid: "iedereen kent de afleveringen van TopGear waarbij de Hilux alle elementen van de natuur doorstaat en gewoon weer start, geen enkel ander merk pick-up kan tegen deze icoon op", stelt Chris. Bij aanschaf van een nieuwe PROACE ontvang je een waardecheque. Ga dus vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart langs bij LOUWMAN Schaagen aan De Fok 11 in Schagen. Zie ook: www.toyota-schagen.nl