Archiefdozen en kantoormeubilair voor Schager verenigingen

SCHAGEN - De Schager Uitdaging mag, in verband met de vervanging van het meubilair van een bedrijf uit de gemeente Schagen, diverse kantoormeubelen verdelen onder verenigingen uit de gemeente. Het betreft bureaus en bureaucombinaties, tafels, (stalen) kasten en ladekasten. Diverse meubels zijn van het merk Ahrend. Naast het aanbod van dit meubilair heeft een ander bedrijf uit de gemeente, De Jong Assurantiën, ruim tachtig archiefdozen beschikbaar gesteld.

Een overzicht van alle materialen en het meubilair, met foto's, is te vinden via www.schageruitdaging.nl. Maatschappelijke verenigingen en organisaties die interesse hebben in één of meerdere materialen of meubels kunnen dit tot en met dinsdag 12 maart doorgeven aan Jolijn van Dijk via info@schageruitdaging.nl. Na 12 maart zal per mail doorgegeven worden welke verdeling er is gemaakt. De archiefdozen kunnen eind maart opgehaald worden en het meubilair begin april. Hier worden nadere afspraken over gemaakt.

Samenwerking

De Schager Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media).