Extra feestelijke Koegraspop

JULIANADORP - De derde editie van het gezellige Koegraspop in Julianadorp heeft een extra feestelijk tintje. Beide avonden vieren ze ook het 110 jarig bestaan van het dorp met een mooi feestprogramma. Koegraspop valt dit jaar op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart en het vindt plaats in de feesttent op het evenemententerrein aan de Akkerbouwtsraat waar ook onder andere Julianapop wordt gehouden.

Op vrijdag gaat heel Julianadorp live want alle optredens zorgen voor een hoog meezinggehalte. De koning van het feest 'Ronnie Ruysdael' van voorheen de Sjonnies laat de hele tent meezingen met al zijn grote hits. De grote feestband 'Glamourama!' met haar vier frontvrouwen op het podium brengt de beste partypop. Hierbij is een extra blokje Julianadorp live bij ingepland. Ook Feest-dj Jordy zorgt voor de juiste feeststemming.

Zaterdag gaat het dak van de tent. Niemand minder dan de 90's topact T-Spoon komt de tent op zijn kop zetten. Ook is Q-music met het foute uur aanwezig dus gegarandeerd feest. Mental Theo komt er ook een groot feest van maken in zijn jubileumjaar van Charley Lownoise en Mental Theo. Ook dj Marcel Meijer zorgt voor een hoog feestgehalte.

Kaarten kosten in de voorverkoop op vrijdag 12,50 euro, op zaterdag 17,50 euro en een tweedagenkaart 25,- euro. De kaarten zijn te koop bij Dorpscafe Koenen in Julianadorp, Halfords in Den Helder, Sigarenmagazijn Jeanette in Anna Paulowna en online via de facebookpagina van Koegraspop, facebook.com/koegraspop/