Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Altach is specialist in gietvloeren

DIRKSHORN - Het familiebedrijf Altach is gespecialiseerd in gietvloeren en woonbeton. Het assortiment is uitgebreid met de tegelcollecties van vtwonen by Douglas & Jones tegels, PIET BOON by Douglas & Jones tegels. Naast deze mooie merken hebben zij in de showroom veel tegels in betonlook, grootformaat tegels, keramisch hout, strakke tegels en prachtige mozaïektegels.

Zag men de naadloze en strakke gietvloer eerst vooral in moderne interieurs, de liefhebber van een klassieke of romantische inrichting weet de vloersystemen nu ook te waarderen. Specialist Altach biedt bedrijven en particulieren de gietvloer en tegelvloer die perfect past bij elk interieur.

De gietvloer kent geen voegen, naden of randen. Dat maakt strak en tijdloos, en daardoor ook hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Altach werkt voor (binnenhuis)architecten en interieurdesigners, bedrijven en particulieren die staan op topkwaliteit. Design en hoogwaardige materialen maken elke wand en vloer uniek. Altach biedt een ruime keuze in strakke Univers gietvloeren, betonlook en PANDOMO vloeren en wanden. Zij zijn gespecialiseerd in grootformaat tegels en deze zijn leverbaar in vele grote formaten tot wel drie meter lang. Nieuw bij hen is is dat je via de nieuwe website met de tegelvieuwer de tegels in een ruimte kunt plaatsen om inspiratie op te doen.

Erg populair zijn kleurschakeringen die een basic betoneffect opleveren: een combinatie van lichte en donkere eigentijdse -, en naturel tinten. Altach vloeren zijn slag-, stoot- en slijtvast, en bestand tegen vloeistoffen. Met de genoemde producten is het ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp te maken. Altach adviseert klanten graag over vorm en technische aspecten aan Cornelis de Vriesweg 51D in Dirkshorn, tel. 0226-426827. Zie ook: www.altach.nl