ParkinsonCafé in Magnushof

SCHAGEN - Het ParkinsonCafé vindt dinsdag 19 maart plaats in het Magnushof aan Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen. Parkinsonverpleegkundige Koen Gilissen, werkzaam bij NWZ Alkmaar, vertelt over de nieuwste inzichten en mogelijkheden bij de ziekte van Parkinson. Gilissen begeleidt al jaren mensen met de ziekte van Parkinson of andere parkinsonismen in samenwerking met de neurologen van het NWZ. Aanvang 10.00 uur. Toegang is gratis. Vraag bij de receptie naar vergaderruimte 5

Het ParkinsonCafé voor de regio Noord-Holland Noord is een initiatief van vrijwilligers van de Parkinsonvereniging samen met therapeuten van ParkinsonNet en is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen, hun partners/mantelzorgers en belangstellenden.

Mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun omgeving hebben behoefte aan goede medische informatie en persoonlijke zorg, maar ook aan uitwisseling van ervaringen en ideeën met lotgenoten. Het ParkinsonCafé is als een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme) en direct betrokkenen een veilige en plezierige omgeving, waarin je elkaar kunt inspireren om ondanks de ziekte een prettig, volwaardig leven kunt leiden.

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.