Bekend medium Loes van Loon bij Aurora

SCHAGEN - Medium Loes van Loon komt woensdag 20 maart op uitnodiging van Aurora naar 'Woord van Wijsheid´ aan Loet 19 in Schagen. De avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. De entree is € 7,50.

Landelijke bekendheid

Na een korte afwezigheid is zij er weer. Het medium Loes van Loon geniet landelijke bekendheid en behoort tot de beste mediums van Nederland. Zij heeft acht paranormale boeken geschreven en daarmee is de cyclus voltooid. Het meest recente boek van haar is: 'Gedragen door de Alkracht'.

Automatisch schrift

Deze boeken zijn tot stand gekomen door de samenwerking van Loes van Loon en haar hoofdgids Hebenes die zij vanuit een eerder leven heeft gekend. Hij geeft haar via automatisch schrift het materiaal voor haar boeken door. Meer nieuws over Loes van Loon en Hebenes is er op de website van Aurora.

Eén foto

Deze avond zal Loes van Loon helderziende waarnemingen doen aan de hand van foto's van overleden personen. Belangstellenden voor deze avond worden verzocht om één foto mee te nemen. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst.

Zie voor meer informatie en reserveren: https://123aurora123.wordpress.com