Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Stekjesmarkt Groei&Bloei Schagen

SCHAGEN - Groei&Bloei, afdeling Schagen houdt zaterdag 20 april een stekjesmarkt van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur, afhankelijk van het weer en het aantal kopers. De markt vindt plaats op het pleintje voor de Nieuwe Nes aan Schoenmakerspad in Schagen. Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de overkant van de weg.

Stekjes en jonge plantjes

Leden van Groei&Bloei, afdeling Schagen kunnen hier stekjes en jonge plantjes aanbieden voor vriendenprijzen. Zelf veel gestekt of gezaaid en zodoende plantjes over? Aanmelden kan bij de secretaris van Groei&Bloei, afdeling Schagen, dan zorgen zij ervoor dat deelnemers een plaatsje krijgen.

Prachtig uitzicht

Ook het terras is weer open, met prachtig uitzicht op het water, waar men een kopje koffie en een plakje cake voor een vriendelijk prijsje kan nuttigen.

Ter verkoop

Leden van Groei&Bloei kunnen gratis stekjes en jonge plantjes ter verkoop aanbieden. Iedere bezoeker is vrij om te kopen wat hij wil. Er is geen minimum of maximum vastgesteld.

De stekjesmarkt is niet bestemd voor professionele handelaren. Aanmelden kan bij Tineke Poortman, tel. 0227-592694 of: info@schagen.groei.nl