Glamourama!
Glamourama! (Foto: aangeleverd)

Julianadorp luidt voorjaar in met tentfeest

JULIANADORP – Het voorjaar kan niet beter beginnen dan met een gezellig tentfeest! Dat komt goed uit want vrijdag 29 en zaterdag 30 maart vindt Koegraspop in Julianadorp plaats. De derde editie van Koegraspop heeft een feestelijk tintje. Beide avonden wordt het 110-jarig bestaan van het dorp gevierd in de feesttent op het evenemententerrein aan de Akkerbouwtstraat. Met onder andere Party Animals, T-Spoon en Ronnie Ruysdael gaat het tentdoek eraf!

Op vrijdag gaat heel Julianadorp live want alle optredens zorgen voor een hoog meezinggehalte. De koning van het feest 'Ronnie Ruysdael' – van voorheen de Sjonnies – laat de hele tent meezingen met al zijn grote hits. De grote feestband 'Glamourama!' met haar vier frontvrouwen op het podium brengt de beste partypop. Hierbij is een extra blokje 'Julianadorp live' bij ingepland. Wie verschijnen er op het podium deze avond?! Ook feest-dj Jordy zorgt voor de juiste feeststemming.

Op zaterdag gaan alleen maar hits de tent doen kolken. Niemand minder dan de 90's topact T-Spoon komt de tent op zijn kop zetten en Q-music met het foute uur is ook aanwezig dus gegarandeerd feest. Als klap op de vuurpijl is tevens Party Animals van de partij. Al hun grootste hits komen voorbij. Verder zorgt dj Marcel Meijer voor een hoog feestgehalte.

Kaarten kosten in de voorverkoop op vrijdag 12,50 euro, op zaterdag 17,50 euro en een tweedagenkaart 25 euro. De kaarten zijn te koop bij Dorpscafé Koenen in Julianadorp, Halfords in Den Helder, Sigarenmagazijn Jeanette in Anna Paulowna en online via de Facebook-pagina van Koegraspop, facebook.com/koegraspop .