De onpartijdige jury.
De onpartijdige jury. (Foto: aangeleverd)

Samen met Dignum lokaal betrokken

SCHAGEN - Het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven vindt Dignum Verzekeringen & Hypotheken net zo vanzelfsprekend als het geven van goed advies en hulp bij schade. In samenwerking met Nh1816 is het financieel advieskantoor daarom een lokale goede doelen actie gestart. Notaris Rik de Jong, Nh1816-verzekerde Marjolein Deutekom en directeur Paul Dignum, van Dignum Verzekeringen & Hypotheken, vormden de jury die samen met mensen uit de omgeving van Schagen op zoek gingen naar lokale goede doelen voor een mooie donatie namens Nh1816.

Paul Dignum: "De Coöperatie Nh1816 heeft ons de mogelijkheid gegeven een donatie te doen aan drie lokale goede doelen. Wij vinden het heel mooi om samen betrokken te zijn bij onze maatschappij en ons steentje bij te dragen." Een belangrijk punt waarin Dignum Verzekeringen & Hypotheken en Nh1816 Verzekeringen, partner in particuliere schadeverzekeringen, elkaar volledig vinden. Samen de schouders eronder zetten en iets terug doen voor de maatschappij.

Vanuit de samenwerking met de coöperatie Nh1816 is Dignum Verzekeringen & Hypotheken een actie gestart om lokale goede doelen, die zich inzetten voor ziekte & handicap, educatie, cultuur of veiligheid, te steunen met een mooie donatie. Relaties van het kantoor werden onlangs uitgenodigd hun favoriete lokale goede doelen kenbaar te maken. De onpartijdige jury heeft inmiddels drie goede doelen geselecteerd: Stichting Bos der Omarming, Hospice Schagen en Stichting Muziektuin Schagen. Deze goede doelen dingen mee naar een mooi bedrag via een stemronde. Iedereen uit de omgeving mag een stem uitbrengen op zijn favoriete goede doel. Een donatiebedrag van € 3.000,- wordt verdeeld over de drie goede doelen aan de hand van het percentage stemmen dat ze hebben ontvangen.

Stemmen kan op de actiepagina die te vinden is via dignum.nl/stemmen en via de sociale media van het kantoor. Tot donderdag 28 maart is de stembus geopend en is er tijd om te stemmen op een van de drie goede doelen. Nadat de uitslag bekend is, ontvangen de goede doelen een uitnodiging om de cheques op een feestelijk moment in ontvangst te nemen.