Ruud Benard en Jan Slijkerman.
Ruud Benard en Jan Slijkerman. (Foto: aangeleverd)

'Met de deur Open'

SCHAGEN - Jan Slijkerman en Ruud Benard zijn zondag 24 maart te gast in het radioprogramma 'Met de deur Open' wat van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren is op SchagenFM. Jan en Ruud schitteren op dit moment onder regie van Greetje Danner in het stuk 'Herfst in Schagen' van toneelgroep D@gh@p. 'Herfst in Schagen ' is tragisch en hilarisch en bovenal herkenbaar voor iedereen.

Herinneringen

De mannen spelen het echtpaar Van Beem dat al 40 jaar in de herfst een weekje in een vakantiehuisje in Schagen doorbrengt. Hoewel het geheugen van Herman hem soms in de steek laat, haalt hij samen met Pauline herinneringen op aan een lang niet altijd soepel verlopen huwelijksleven.

Toneelleven

Presentator Kitty Mertz praat met Jan Slijkerman en Ruud Benard over hun leven, hun werk en over hun toneelleven.

Eigen keuze

De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van de gasten Jan Slijkerman en Ruud Benard en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

'Met de deur Open' is wekelijks te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether op 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via www.schagenfm.nl onder het knopje 'luister live'.