Luna.
Luna. (Foto: aangeleverd)

Baasje gezocht

Luna is een knappe meid

TUITJENHORN - Voor William en zijn harem is nog geen onderkomen gevonden helaas. Deze week aandacht voor een prachtige hond. Luna genaamd, een kruising Podenco dame van nog geen twee lentes jong.

Aanhankelijk naar mensen

Het is een knappe meid, gedraagt zich daar ook naar. Ze denkt wel dat de wereld om haar draait. Ze is er als de kippen bij, als er iets te halen valt, al is het een knuffel of een voertje, dat maakt haar niet uit. Als zij dat maar als eerste mag. Ze heeft daarnaast, zoals haar ras betaamt ook wel een jachtinstinct. Of ze bij katten kan is niet bekend, maar mogelijk ziet ze die ook als prooi.

Prinses

Luna is echt een dame die best samen kan met een lieve honden-heer, die haar dan wel als prinses behandelt. Ook is Luna wel heel aanhankelijk naar mensen, ook kinderen. Hooguit dat het opruimen van speelgoed voor de kinderen dan wel even een must is, voor hetzelfde geld denkt Luna dat het toch eigenlijk beter bij haar past. Verder houdt deze energieke dame van lange wandelingen en daarna samen bankhangen!

DierenOpvang

Wie meer wil weten, kan contact opnemen met het DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon. Zie ook: www.dierenasiel-schagen.nl