De voorjaar/zomercollectie bij Borst Mode is kleurrijk.
De voorjaar/zomercollectie bij Borst Mode is kleurrijk. (Foto: aangeleverd)

'Hoe kleurrijk willen we het hebben?'

NIEUWE NIEDORP - De voorjaar/zomer collectie is dit jaar met maar één woord te omschrijven: Kleurrijk. De basiskleuren zijn niet veranderd, maar zwart, blauw, grijs, wit en zand worden gecombineerd met rijke kleuren zoals rood, roze, geel en groen in al zijn varianten. Dit geeft de collectie een vrolijke en frisse uitstraling, waardoor je echt zin in het mooie weer krijgt.

Buiten al die mooie kleuren zijn er ook nog eens talloze leuke prints. Men ziet nog steeds tijger en andere dierenprints, tropische bloemen en bladeren, strepen en stippen. Dus kies je voor kleur, prints of sidestrepen, dan zit je goed. Een groene lifestyle, duurzame technologieën krijgen een steeds belangrijkere rol in het leven. In de mode van dit voorjaar zie je dat terug. Keuze uit veel natuurlijke materialen, met een prettig draagcomfort.

Losvallende tops (eventueel met elastische boord), broeken met wijde pijpen, broeken van travel stof en de lange tuniekblouse zijn volop te vinden. Natuurlijk zijn er ook alle vertrouwde pasvormen. Zoals men gewend is van Borst Mode voor een goede prijs en van prima kwaliteit. Wie door alle kleuren en prints overweldigd raakt, kan altijd raad vragen bij de medewerkers die klaar staan om een goed advies te geven. Borst Mode heeft genoeg mooie rustige items waarmee men heel goed kan combineren.

Voor elke modebewuste vrouw is er genoeg keuze uit de kwaliteitsmerken waaruit de collectie is opgebouwd. Denk maar eens aan onder ander: Street One, Dreamstar, Elvira, Zoso, Yest, Ned, Blue Seven, Red Button, New Star en In Shape. En dames, neem ook eens de man eens mee naar de winkel van Borst Mode aan Trambaan 83 in Nieuwe Niedorp. Ze hebben namelijk ook een prachtige herencollectie van Lerros, Tom Tailor, Cris Cayne en New Star.