Tijd voor een frisse blik?
Tijd voor een frisse blik? (Foto: aangeleverd)

Een frisse blik bij Optiek Léon

ANNA PAULOWNA - De lente is er dit jaar al vroeg bij, daarom hebben ze bij Optiek Léon na de lenteschoonmaak weer volop ruimte voor de nieuwe collectie!

Bij een seizoen dat zo groen is als de lente horen natuurlijk ook frisse monturen. Met de brillen van Monkeyglasses bijvoorbeeld. Dit Deense merk maakt namelijk modieuze modellen in verfrissende kleuren. Ook worden ze op een duurzamere manier dan normale brillen gemaakt; veel restmaterialen worden door de fabrikant hergebruikt in plaats van weggegooid: zo is het groene montuur dubbel groen!

Het Spaanse merk Etnia laat met zijn voorjaarscollectie zien waar ze al jaar en dag goed in zijn: kleur. In combinatie met klassieke vormen zijn deze wederom een feest voor het oog. Bij Optiek Léon snappen ze dat het moeilijk kiezen is met zoveel mooie nieuwe brillen. Daarom nemen zij voor de klant de tijd om de mooiste bril met hen uit te zoeken.

Zij werken samen met Engel Hoorservice uit Schagen. Elke donderdag kan men, op afspraak, bij Optiek Léon terecht aan Sluisplein 18 in Anna Paulowna met hoorproblemen. Dit geldt ook voor gehoorbescherming en batterijen.