Wieringer Ontmoetingsdiner in het Filadelfia Kapel

HIPPOLYTUSHOEF - De vrijwilligers van het Wieringer Ontmoetingsdiner staan vrijdag 12 april weer klaar met het volgende diner. Wie hieraan wil deelnemen kan zich telefonisch aanmelden bij Sjoerd Folkertsma, 0227 602465. Het diner vindt plaats van 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur in de Filadelfia Kapel aan Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef.

Smakelijk verhalen

In februari was het Wieringer Ontmoetingsdiner weer helemaal volgeboekt. De gasten kregen vooraf een heerlijke mosterdsoep, daarna een stamppot (boerenkool of hutspot) en als dessert een custardpuddinkje. Tussen de verschillende gangen vertelde Germen Lont smakelijke verhalen over Wieringen en Wieringers.

Diner voor Wieringers

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die op Wieringen wonen en (bijna) altijd thuis alleen zitten te eten of om een of andere reden niet buiten de deur kunnen eten. Men hoeft niet lid van een kerk te zijn om deel te kunnen nemen. De kosten voor deelname zijn 5,- euro. Als het nodig is kan vervoer geregeld worden en met een dieet kan rekening gehouden worden.

Samenwerking

Het Wieringer Ontmoetingsdiner is een initiatief van de vier Wieringer kerken in samenwerking met Stichting Present Hollands Kroon.