Een model van REHAB uit de collectie van ShoePlaza.
Een model van REHAB uit de collectie van ShoePlaza. (Foto: aangeleverd)

Lente Hot Spots bij ShoePlaza

WIERINGERWERF - Lekker shoppen voor een nieuwe outfit? Dat kan in Wieringerwerf in een aantal trendy kledingzaken en de mooie schoenenzaak ShoePlaza die bekend staat om zijn uitgebreide collectie in dames/heren en kinderschoenen. Neem de tijd want het is gratis parkeren voor de deur.

Een trend is de witte sneaker aangevuld met multi colours in aparte materialen en prints. Sportief, super modisch of robuust op plateauzolen. Dé laatste trend: de sneaker met de nog steviger, opgeblazen zolen de zogenaamde 'ugly's'.

Ontdek bij hen de witte trendy sneaker van K-Swiss, dat perfect passende model van PAUL GREEN, de luxe snitten van NERO GIARDINI of dat juiste model van de bekende merken WOLKY en ECCO. Probeer bij hen de SKECHERS uit met de gewilde memory foam binnenzolen. Maak kennis met de zeer uitgebreide GABOR collectie met de inmiddels beroemde ROLLING SOFT lijn. Probeer ze uit in de winkel. Is het gewilde Gabor model in de juiste maat of kleur even niet voorradig bij hen, dan kunnen altijd besteld worden en kan men ze in de winkel passen.

Spot bij ShoePlaza dat prachtige out of the box merk LAURA VITA. Verrassend qua look en kleurstelling of ga voor de elegantie en vrouwelijk stoer van VIA VAI en M-JUS. Voor het eerste zomerbriesje hebben ze nu al heel veel slippers van FIT FLOP/ REEF en BIRKENSTOCK in huis. De herenschoenencollectie biedt keuze genoeg en wordt constant uitgebreid. De kinder/dames/heren lijn is dit jaar aangevuld met de sportieve merken NIKE en FILA.

Bezoek www.schoenentic.nl waar een aanzienlijk gedeelte van de nieuwste collectie gepresenteerd staat met duidelijke foto's ter inspiratie. Zij verwelkomen de klanten graag in de winkels in Wieringerwerf en Bovenkarspel.