Van der Werf Mechanisatie.
Van der Werf Mechanisatie. (Foto: aangeleverd)

Krone blijkt schot in de roos voor Noord-Holland

MIDDENMEER - Van der Werf mechanisatie (met vestigingen in Zwaagdijk en Middenmeer) vierde kort voor de vorige Paasvee editie in maart 2018 haar 40-jarig bestaan en introduceerde toen ook het dealerschap van Krone hooibouw werktuigen voor Noord-Holland Noord. Tijdens het druk bezochte open huis in de vestiging in Middenmeer werd een aantal Krone werktuigen voor het eerste door hen als dealer aan de geïnteresseerden getoond. Al snel kwamen de eerste aanvragen en verkoopgesprekken op gang.

Demonstratie avond

Enkele maanden later, in juli, werd op het prachtige bedrijf van de familie Vijverberg aan de Groetweg in Middenmeer een demonstratie avond georganiseerd. Hier waren naast een groot aantal Case IH en Steyr tractoren ook de meeste gangbare Krone hooibouw werktuigen tot en met de dubbeldoel opraapwagens en zelfs de Big-X hakselaar in actie te zien. Met naar schatting 350 belangstellenden was ook dit evenement zeer geslaagd te noemen.

Frisse blik

Met ingang van het nieuwe jaar heeft oprichter Sjoerd van der Werf het bedrijf verkocht aan Rick Terpstra en zijn er een (oude bekende) nieuwe bedrijfsleider en een monteur met ruime ervaring in de veehouderij aan het team toegevoegd waardoor zij nu met een frisse blik de toekomst in kunnen.

Inmiddels zit voor Van der Werf mechanisatie het eerst volle jaar als Krone dealer 'er op' en mogen zij verheugd terug kijken op een succesvol eerste verkoopseizoen met daarin zelfs een aantal nieuwe dubbeldoel opraapwagens. Met een ruime geschiedenis in de veehouderij zijn zij dan ook erg verheugd met deze nieuwe impuls voor het bedrijf. Naast de Case IH en Steyr tractoren waarmee zij al sinds jaar en dag aan de weg timmeren hebben zij nu ook een prachtig pakket werktuigen van topklasse voor de veeleisende veehouder van nu.

De komende weken zijn ze bij Van der Werf mechanisatie nog volop actief met het klaarmaken en afleveren van de nieuw verkochte Krone machines, maar wanneer men zelf ook nieuwsgierig is geworden dan staan zij belangstellenden natuurlijk graag te woord in één van de vestigingen. Ook is Van der Werf Mechanisatie van de partij op de Paasvee waar zij een aantal machtige Krone machines mee hebben!