Het team van Agriteam Makelaars.
Het team van Agriteam Makelaars. (Foto: aangeleverd)

Klop aan bij Agriteam Makelaars

STOMPETOREN - Wie zoekt naar agrarisch onroerend goed of juist verkoopintenties heeft, doet er verstandig aan om bij Agriteam Makelaars aan te kloppen. De makelaars en taxateurs George van der Velden en Joep Dekker zijn gespecialiseerd in zaken op het gebied van agrarisch onroerend goed in heel Noord-Holland.

De agrarische makelaars en register taxateurs bieden ondersteuning bij situaties die te maken hebben met agrarisch onroerend goed. Denk onder meer aan de aan- en verkoopbemiddeling bij grond, agrarische bedrijven, onteigeningen, schaderegelingen, taxaties, de bemiddeling van productie- en fosfaatrechten alsmede emigratiebegeleiding. Onder de naam Landelijk-Wonen.nl begeleiden ze ook de aan- en verkoop van particuliere woningen in de landelijke omgeving.

Het kantoor is gevestigd in Stompetoren (Noordervaart 30A). Wie contact zoekt, kan bellen naar 072-5039797 of mailen naar noordholland@agriteam.nl. Bezoek de websites voor het actuele aanbod: www.agriteam.nl en www.landelijk-wonen.nl