De Veersloot en Maarten van der Weijdenbad weer dagelijks open

DIRKSHORN/WARMENHUIZEN - De openluchtzwembaden De Veersloot en het Maarten van der Weijdenbad, respectievelijk in Dirkshorn en Warmenhuizen, openen maandag 29 april weer de deuren. De baden zijn vanaf dan, in tegenstelling tot eerdere seizoenen, alle dagen geopend. De watertemperatuur is bovendien verhoogd naar minimaal 22 graden, dus ook als de zon zich wat minder laat zien, kun je behaaglijk in de buitenlucht zwemmen.

Seizoensopening

Een seizoensabonnement is nu te bestellen via zwembaddeveersloot.nl of maartenvanderweijdenbad.nl. Abonnementhouders mogen met één abonnement zwemmen in zes verschillende baden: De Veersloot aan Veerpolderweg 2 in Dirkshorn, het Maarten van der Weijdenbad, De Wiel aan Wielewaal 8 in Schagen, Het Baafje aan De Omloop 11 in Heiloo), De Bever aan Kastanjelaan 2 in Sint Pancras en Duikerdel aan Oostelijke Randweg 15 in Noord-Scharwoude. Wie voor woensdag 1 mei bestelt, betaalt hiervoor geen toeslag.

Feestelijke opening

Het Maarten van der Weijdenbad opent maandag 29 april op feestelijke wijze om 14.00 uur aan Oostwal 31 in Warmenhuizen, met inloop vanaf 13.30 uur.

Stormbaan

Behalve lekker zwemmen, kun je je uitleven op een stormbaan en met boardingvoetbal. De entree is op deze dag gratis.