Wayne.
Wayne. (Foto: aangeleverd)

Baasje gezocht

TUITJENHORN - Voor haan Gerard wordt nog druk naar een nieuw toompje hennen gezocht. Deze week weer eens aandacht voor een kat in de opvang. Het is de imposante persoonlijkheid Wayne die in dit artikel mag schitteren.

Imposante persoonlijkheid Wayne

Deze geweldige (gecastreerde) kater is nu twaalf lentes jong. Hij is schitterend zwart van kleur en echt flink aan de maat. Wayne zijn baasje werd ernstig ziek en kon niet meer voor hem zorgen, zodoende is hij in de opvang terecht gekomen. Hij leefde hiervoor alleen met een baasje. Deze heeft hem zo goed mogelijk in de watten gelegd en dat is hem ook aan te zien. Met zijn bijna zeven kilo schoon aan de haak, is hij een grootheid op zich. Maar ook zijn karakter is groots. Hij is communicatief zeer vaardig en spreekt zich duidelijk uit. Hij is gewend op het balkon in een lekkere stoel in de zon te liggen en anders graag op schoot. Ja af en toe een rondje om is prima, maar daarna weer lekker relaxen. Deze knappe man mag best een onsje minder wegen en ietsje meer beweging zou goed voor hem zijn. Hij houdt van rust om zich heen, dus vooral geen druk gezin, of kinderen die iets van hem willen. Een hond kent hij niet, dat wil hij graag zo houden. Hij is geen katten in huis gewend, dus voor hem zou het heel fijn zijn als hij alle aandacht voor zichzelf krijgt en natuurlijk wel zijn rondje buiten kan maken iedere dag.

Wie meer wil weten, kan contact opnemen met DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, tel. 0224-551818 en via www.dierenasiel-schagen.nl