Sven Tuinstra en Marcel Becker van AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening.
Sven Tuinstra en Marcel Becker van AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening. (Foto: Vincent de Vries Rodi Media)

'Het totale plaatje moet kloppen'

SCHAGEN - "Het totale plaatje moet kloppen", stelt filiaalleider Sven Tuinstra van AFD Schagen. "Als financieel adviseur kijk ik naar de mogelijkheden die er zijn voor financiering, maar de wensen van de cliënt zijn minstens net zo belangrijk. Die puzzel vervolmaken maakt mijn werk uitdagend en ontzettend leuk om te doen".

Sven kent de markt in gemeente Schagen en gemeente Hollands Kroon als geen ander. "Aankomende zomer werk ik al weer achttien jaar voor AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening, waarbij ik altijd in dit gebied werkzaam ben geweest. Juist de verschillende cliënten en bijbehorende wensen maken mijn werk ontzettend divers. Waar ik in het verleden werkte vanuit ons hoofdkantoor in Opmeer, heb ik sinds 1 januari 2017 de beschikking over een eigen kantoor aan Zuiderweg 14b in Schagen. Het grappige is dat nieuwe relaties vaak langskomen op kantoor, terwijl bestaande cliënten eerder vragen of ik gezellig langskom".

Ervaren als Sven is, blijft hij het mooi vinden dat cliënten hem het vertrouwen geven. "Zo belde er laatst een cliënt voor advies over een online spaarrekening. Ogenschijnlijk eenvoudig zelf te vergelijken maar juist dat is wat mij betreft het grootste compliment wat ik kan krijgen, want dát betekent dat zij mij volledig vertrouwen. Tegelijkertijd is het tekenend voor het product wat wij als AFD Adviesgroep Financiële Dienstverlening in de markt zetten: het vertrouwen van onze cliënten is groot en dat maakt dat wij al weer veertig jaar bestaan".

AFD Schagen is te vinden aan Zuiderweg 14b in Schagen. Filiaalleider Sven Tuinstra is te bereiken via 06-51120654.