Paasvoordeel bij Grando Keukens & Bad Den Helder

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad in Den Helder levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken ze de wensen van de klant en is er altijd een keuken of badkamer die in de smaak valt. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en deze maand een aantrekkelijke actie: 20 procent Paasvoordeel plus een Inductie kookplaat of Crohe Regendoucheset cadeau!

Paasdeals bij aankoop badkamer en/of keuken

Bezoek deze maand de showroom en maak gebruik van de Paasdeals bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Bij aankoop van een keuken profiteert men van 20 procent korting en ontvangt men een inductie kookplaat cadeau. In veel nieuwbouwwoningen is een gasaansluiting niet meer toegestaan/aanwezig en voor bestaande woningen worden de prijzen voor gas verhoogd. Een inductie kookplaat is een uitstekend alternatief en heeft naast een moderne uitstraling nog meer voordelen zoals veiligheid, energiezuinigheid en is gemakkelijk schoon te maken.

Badkamerdroom waarmaken

Bij de aanschaf van een badkamer profiteert men wederom van 20 procent korting en ontvangt men een Grohe Regendoucheset cadeau! . Maak de badkamerdroom waar met extra luxe en breidt de badkamer gemakkelijk uit met een heerlijke regendouche. Een regendouche zorgt voor een ontspannen gevoel waardoor de badkamer verandert in een kleine wellness ruimte.

Woonwensen tot leven

In de showroom in Den Helder doet men grandioze ideeën op en komen de woonwensen tot leven. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Zij nemen het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer.

Tweede Paasdag

Grando Keukens & Bad in Den Helder is tweede Paasdag geopend aan Ravelijncenter 29. Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Ook voor een afspraak thuis kan men bij hen terecht. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.grando.nl/denhelder. Online kan men om direct een afspraak maken, zodat ze alle tijd hebben om te adviseren.