Acupuncturist Jan Oud.
Acupuncturist Jan Oud. (Foto: Marlies Siewertsen)

Acupunctuur Jan Oud

KOLHORN - Last van rug, schouder, knie, hoofdpijn, een allergie of slaapt men slecht? Al eens aan acupunctuur gedacht? "Een klacht is een teken van het lichaam dat het natuurlijke evenwicht verstoord is. Ik kan u helpen", zegt acupuncturist Jan Oud. "Al meer dan twintig jaar kunt u voor een acupunctuurbehandeling bij mij terecht, zowel in mijn praktijk in Kolhorn als in Langedijk."

"Ik ben gespecialiseerd in pijnbestrijding, sportblessures , chronische nek- en rugklachten en allergieën. Omdat ik ook fysio- en manueel therapeut ben kan ik mijn behandeling zo nodig ondersteunen met Westerse technieken. Ook beschik ik over een computergestuurd meetsysteem om verstoringen in het lichaam op te sporen. Meer dan vijftig klachten kunnen met goede resultaten worden behandeld zoals tenniselleboog, stress, nekklachten, vermoeidheid, overgangsklachten, darmklachten, rookverslaving et cetera".

Nieuwsgierig of acupunctuur iets is? Alle informatie is te vinden op www.acupunctuuroud.nl. Vragen over acupunctuur of en afspraak maken? Men kan Jan Oud altijd bellen op 06-13764813 of even mailen naar acupunctuuroud@planet.nl. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering.