Sanisale en Keukensalezijn tweede paasdag open.
Sanisale en Keukensalezijn tweede paasdag open. (Foto: Vincent de Vries Rodi Media)

Feest bij Sanisale en Keukensale

SCHAGEN – DEN HELDER - Sanisale.com en Keukensale.com Schagen bestaat drie jaar en dat is een feestje waard! Iedereen wordt in de actie week van maandag 22 tot en met vrijdag 26 april uitgenodigd in een van de showrooms. Natuurlijk ontbreekt de spectaculaire verjaardagsactie niet.

Wie jarig is, trakteert. Daarom krijgen bezoekers in de gehele actie week maar liefst 50 procent korting op een nieuwe keuken en een gratis 3 in 1 kraan. Bij aankoop van een badkamer krijgt men maar liefst twee keer 21 procent BTW-voordeel en Geesa accessoiresset! In de filialen van Sanisale.com en Keukensale.com in Schagen en Den Helder zijn in totaal meer dan 2800 vierkante meters sanitair en keukens te vinden.

Sanisale

Wie iets nieuws zoekt voor badkamer, douche of toilet kan niet om de specialisten van Sanisale heen. Dat geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor aannemers, zzp'ers en kleine zelfstandige installateurs. Wie de uitgezochte materialen professioneel geïnstalleerd wil hebben, kan hiervoor terecht bij een erkend montagebedrijf uit de regio. Sanisale.com levert A-merken sanitair tegen bodemprijzen. Maar ook een goede service, uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en een stuk vakwerk. In de ruime showrooms zijn meerdere badkamers en doucheopstellingen te zien. Bezoekers kunnen zich een beeld vormen van een complete badkamer, maar een andere opstelling en tegelcombinatie is altijd mogelijk en voor elk budget. Ook voor een (gratis) 3D ontwerp kan de klant bij Sanisale.com terecht.

Keukensale

Keukensale.com is een keukenzaak met prachtige Duitse topkwaliteit keukens en apparatuur van Zanussi, AEG, Siemens, M-System en Boretti. Gegarandeerd tegen de laagste prijzen. In de nieuwe, mooie en overzichtelijke keukenshowrooms kan een gratis 3D-ontwerp worden gemaakt waarin alle wensen zijn opgenomen. Persoonlijk contact en een deskundig advies staan bij Keukensale voorop. De keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland.

Totaalconcept

Ketelsale.com (Den Helder) is net als Keukensale.com gevestigd in de Sanisale.com-vestiging. Hét totaalconcept voor een ruime keuze aan toiletten en tegelvloeren tot een volledige badkamer. Van een nieuwe energiezuinige cv-ketel tot een zelf samengestelde keuken.

Spectaculaire actie

Reden genoeg om ook op 2e paasdag langs te komen voor een kijkje, kennismaking, korting, een hapje en drankje. Kom naar de showrooms aan de Witte Paal 241a te Schagen en Energieweg 11 op het Ravelijncenter te Den Helder en vraag een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp of offerte aan voor de ultieme droomkeuken of badkamer. Op 2e paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. *Vraag naar de voorwaarden in de winkel.