Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Fikse korting bij Van den Berg Tegels & Badkamers

SCHAGEN - Van den Berg Tegels & Badkamers opende maandag 1 april zijn deuren op industrieterrein Witte Paal in Schagen. Dit wordt tweede Paasdag, maandag 22 april, tussen 12.00 en 17.00 uur nog eens extra gevierd met maar liefst 21 procent BTW-korting op het gehele assortiment (met uitzondering van de reeds lopende orders en aanbiedingen).

Van den Berg Badkamers is een onafhankelijk badkamerspecialist met een showroom van ruim 1000m². "Hier presenteren we tal van badkameropstellingen en een breed assortiment sanitair. Uiteraard hebben we altijd de laatste trends in huis! Onze showroom fungeert echt als inspiratiebron voor de klant", laat eigenaar Paul van den Berg weten. Daarnaast vindt men bij Van den Berg Badkamers een grote collectie tegels, toiletten, baden, douches, stoomcabines, douche-wc's, badkamermeubels en nog veel meer. "Voor iedere stijl en voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Maar ook als de klant op zoek is naar een advies op maat, maken we daar tijd voor."

Het team van de badkamerspecialist tekent met een hightech 3D-programma, waarin de wensen van de klant precies worden ingevuld. "Op die manier krijgt men een realistisch beeld van de nieuwe badkamer, waardoor er betere keuzes gemaakt kunnen worden. En nu profiteert men ook nog eens van een fikse korting!", aldus Paul. Meer informatie: www.vdbergbadkamers.nl.